Feesten & Bijeenkomsten

Van bitterbal tot grand buffet!

Feesten & Bijeenkomsten

 

Vrienden Partycentrum is geschikt voor al uw feesten en bijeenkomsten. Het partycentrum is dagelijks geopend en biedt ruimte voor groepen vanaf 25 tot 350 personen.

Vrienden Partycentrum beschikt over 3 sfeervolle ruimtes waar u uw feest of bijeenkomst kunt organiseren.

Het eigentijdse Eindeloos uit eten is geschikt voor 75 tot 150 personen.

Het Grand Café is geschikt voor 25 tot 100 personen.

Het nieuwe Eindeloos wijn en tapas    is ook geschikt voor 25 tot 40 personen.

Kom gerust langs voor een vrijblijvende bezichtiging van de ruimtes en voor beschikbaarheidsinformatie.

Er ligt een folder voor u klaar met diverse mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook uw feest geheel naar eigen wens samenstellen!

Enkele mogelijkheden

Verjaardag

Vier uw verjaardag met familie en vrienden bij Vrienden Partycentrum! Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos, viert u het graag met een borrel? Of liever een brunch of diner? Alles is mogelijk bij Vrienden Partycentrum.

Neem vooral een kijkje bij onze Arrangementen om enkele borrel-, buffet- en feestmogelijkheden te bekijken. Uiteraard kunnen we ook samen met u, uw feest geheel naar uw wens samenstellen.

Jubileum

Huwelijksjubileum? Zakelijk jubileum? Dit moet uiteraard gevierd worden en dat kan perfect bij Vrienden Partycentrum!

Neem vooral een kijkje bij onze Arrangementen om enkele borrel-, buffet- en feestmogelijkheden te bekijken. Uiteraard kunnen we ook samen met u, uw feest geheel naar uw wens samenstellen.

Trouwen

Vrienden Partycentrum is een officiële trouwlocatie! Namens Gemeente Westland is Vrienden Partycentrum een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat het mogelijk is om de officiële huwelijksceremonie bij ons te laten voltrekken. De ambtenaar van de burgelijke stand zal hiervoor naar Vrienden Partycentrum komen om de ceremonie uit te voeren en jullie huwelijk officieel te voltrekken. Vrienden Partycentrum kan uw bruiloft van begin tot einde verzorgen, van huwelijksceremonie tot receptie, diner en feest. Alles compleet en op één unieke feestlocatie!

Neem vooral een kijkje bij onze Feestarrangementen om enkele mogelijkheden te bekijken. Uiteraard kunnen we ook samen met u, uw feest geheel naar eigen wens samenstellen.

Babyshower & Kraamborrel

Hoera, een kleine! Uiteraard bent u trots (op de komst van) op uw jongste aanwinst en natuurlijk wilt u de kleine spruit met iedereen kennis laten maken. Met plezier organiseert Vrienden Partycentrum een babyshower of kraamborrel voor u. Naast het standaard arrangement, kunnen wij zorgen voor ballonnen, een fantastische kraam-entourage en heerlijke toepasselijke hapjes voor groot en klein. Ook de aparte kinderspeelruimte is uiteraard beschikbaar tijdens de shower of borrel. Met diverse spellen, puzzels, TV en een glijbaan zal het ook voor de kinderen een groot feest zijn. Indien gewenst kan er een oppas in de kinderruimte worden verzorgt.

Neem vooral een kijkje bij onze Arrangementen om enkele borrel-, buffet- en feestmogelijkheden te bekijken. Uiteraard kunnen we ook samen met u, uw feest geheel naar uw wens samenstellen.

Zakelijke bijeenkomsten

Vrienden Partycentrum leent zich bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan een vergadering, een presentatie of een congres. Wij bieden diverse vergaderruimtes in een warme ambiance. Aan alle zakelijke voorzieningen is hierbij gedacht, zoals een beamer, geluidsinstallatie, microfoon, kladblokken en pennen. Uiteraard zorgen we ervoor dat koffie en karaffen met water voor u klaar staan.

Neem vooral een kijkje bij onze Business Arrangementen om enkele mogelijkheden te bekijken. Uiteraard kunnen we samen met u, uw bijeenkomst geheel naar eigen wens samenstellen.

Reserveren of informeren?

Reserveren

Wij verzorgen met veel plezier uw evenement, van bitterbal tot grand buffet. Kom gerust langs voor een vrijblijvende bezichtiging van de ruimtes en voor beschikbaarheidsinformatie. Er ligt een folder voor u klaar met diverse mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook uw feest geheel naar eigen wens samenstellen!

Adres

Voorstraat 75

2685 EK POELDIJK

T 0174 245681

E

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor en rondom Vrienden Partycentrum.

Vrienden

Locatie