Over ons

Sfeervol en Gastvrij

Vrienden Partycentrum is specialist in het verzorgen van een onvergetelijke herinnering van uw feest of bijeenkomst! Op onze warme en sfeervolle locatie zorgen Horeca-ondernemer Rene Hartman en zijn team voor veel gastvrijheid, gezelligheid, lekkere drankjes en verse hapjes. Kortom, uw evenement zal door ons tot in de puntjes voor u worden verzorgd.

Partycentrum en Eetcafe

Reeds jaren is René Hartman horecaondernemer in het Westland. Via Maasdijk is hij in Poeldijk beland en runt hij sinds 2000 de horecagelegenheid aan de Voorstraat in het centrum van Poeldijk. Hier is hij begonnen met Vrienden Partycentrum, wat nog steeds niet uit Poeldijk weg te denken is. Vrienden Partycentrum staat erom bekend dat er wel een feestje gebouwd kan worden. Zowel grote feesten als kleinere bijeenkomsten in een sfeervolle en warme ambiance. Om de mensen in en rond Poeldijk ook zo’n ongedwongen eetgelegenheid te bieden, is sinds 2010 het rechter gedeelte van het partycentrum compleet verbouwd naar het gezellige Eetcafé Eindeloos.

Van Uitspanning naar Vrienden

Wist u dat het pand van Vrienden Partycentrum, eeuwenlang een uitspanning is geweest? Beelden uit 1700 laten zien dat op deze locatie de paarden werden uitgespannen en de eigenaren hier een lekker drankje en hapje namen. Reeds honderden jaren wordt er op deze locatie voor de inwendige mens wordt gezorgd. Vervolgens is de uitspanning uitgebreid naar een herberg en wegens grote drukte in de herberg, besluit Anton van Bueren rond 1955 de herberg uit te breiden naar Feestzaal & Café Van Bueren. Na 45 jaar goed gedraaid te hebben als dé feestlocatie van Poeldijk, heeft in 2000 René Hartman het roer van de horecagelegenheid te Poeldijk overgenomen en start het gezellige Vrienden Partycentrum.

Historie Vrienden

Bekijk ons boekje over de rijke historie van Vrienden

Reserveren of informeren?

Reserveren

Wij verzorgen met veel plezier uw evenement, van bitterbal tot grand buffet. Kom gerust langs voor een vrijblijvende bezichtiging van de ruimtes en voor beschikbaarheidsinformatie. Er ligt een folder voor u klaar met diverse mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook uw feest geheel naar eigen wens samenstellen!

Adres

Voorstraat 75

2685 EK POELDIJK

T 0174 245681

E info@vriendenpartycentrum.nl

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor en rondom Vrienden Partycentrum.

Vrienden

Locatie