Evenementen

Leuke en verrassende evenementen bij Vrienden Partycentrum

Hé, bierliefhebber we hope je snel weer te zien bij 1 van onze proeverijen!

Trommel je vrienden, vriendinnen en collega’s die ook van bier houden maar op.


Tijdens de proeverij krijg je vijf verschillende biertjes en een bijpassend hapje. Dat klinkt goed!
Ik hoor je denken: “Bieren proeven? Dat doe je toch altijd?”, en dat is ook zeker waar. Bij iedere slok proef je een bier, maar ben je er dan ook altijd bewust mee bezig hoe dat bier er uit ziet? Of het schuim stevig is? En welk mondgevoel je er bij krijgt? Vast niet! Maar dat is nou juist zo leuk!
Bewust bezig zijn met bieren kan je bij iedere sessie weer hele nieuwe ontdekkingen brengen, dus houd je koppie erbij! Zo breidt je je bierkennis steeds verder uit, ga je zonder twijfel ook herkennen welke bieren bij jouw smaak passen en welke ingrediënten je terug proeft of zijn gebruikt in het bier.
Nieuwe smaken ontdekken is natuurlijk erg leuk, maar als daar ook nog een goed verhaal bij wordt verteld dan is het helemaal compleet!
Bij de bierproeverijen wordt uitleg gegeven over de verschillende soorten bieren, het brouwproces en de manieren waarop de speciaal Bieren het best geserveerd kunnen worden. De bierproeverijen worden verzorgt door een echte bierkenner met verstand van zaken. De geschiedenis van verschillende biersoorten of brouwerijen en de verschillende ingrediënten van deze heerlijke dorstlesser zullen allemaal tijdens de proeverij behandeld worden.

Reserveren kan via de onderstaande link

 

of neem contact met ons 0174 245681

 

 

Reserveren

Wij verzorgen met veel plezier uw evenement, van bitterbal tot grand buffet. Kom gerust langs voor een vrijblijvende bezichtiging van de ruimtes en voor beschikbaarheidsinformatie. Er ligt een folder voor u klaar met diverse mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook uw feest geheel naar eigen wens samenstellen!

Adres

Voorstraat 75 2685 EK POELDIJK T 0174 245681 E Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor en rondom Vrienden Partycentrum.

Vrienden

Locatie